Укр Сафари Тур

Швеция

СПИСОК ДОКУМЕНТІВ:

- Анкета туриста (обов’язкові поля: Дівоче прізвище, фактична адреса проживання,номер мобільного телефону);
- 2 кольорові фотокартки (35х45 мм, на світлому фоні, 80 % обличчя, не старше 2-х місяців. Не скановані.)
- Паспорт або інший документ для подорожей, який має бути дійсним як мінімум три місяці після завершення терміну дії Шенгенської візи, на яку Ви подаєте документи; має як мінімум дві вільні сторінки; був виданий впродовж останніх десяти років. Та копії усіх заповнених сторінок закордонного паспорту.
- Оригінали усіх діючих та попередніх закордонних паспортів необхідно пред’явити під час подачі документів. У разі, якщо заявник не може пред’явити оригінали інших діючих та попередніх закордонних паспортів, необхідно надати копії цих паспортів разом із копіями попередніх віз та проставлених штампів. У випадку, якщо паспорт було анульовано, втрачено або викрадено, необхідно надати довідку, видану компетентними органами влади, що підтверджуватиме втрату чи викрадення паспорту або у національному паспорті заявника мають бути зроблені відповідні відмітки.
- Для заявників, які не є громадянами України: копія дійсного дозволу на проживання або працевлаштування в Україні. Оригінал дозволу необхідно пред’явити під час подачі документів.
- Копія усіх 16 сторінок національного паспорту. Оригінал національного паспорту необхідно пред’явити під час подачі документів, після чого власник може отримати його назад, у той самий день.
- Копія свідотства про сімейний стан (про одруження/розлучення/смерті / односторонню опіку/ опікунство та їх оригінали)
- Доказ наявності полісу медичного страхування, який необхідно надавати під час подачі документів. Страховий поліс повинен бути дійсним на території усіх країн Шенгенської угоди протягом усього терміну перебування, а сума страхової виплати повинна бути не менше 30.000 Євро.
- Для працівників: довідка з місця роботи із зазначенням посади, заробітної плати за останні 6 місяців, дати прийняття на роботу, строками перебування у відпустці та свідоцтво про реєстрацію компанії роботодавця.
- Для безробітних (включаючи пенсіонерів – копія пенсійного посвідчення + виписка з пенсійного фонду з розбивкою нарахування пенсії тастудентів – довідка з університету + копія студентського квитка) + довідка з банку зі станом коштів на рахунку на момент видачі даної (Доказ наявності фінансових засобів для забезпечення витрат, пов’язаних із перебуванням за кордоном та поверненням додому, наприклад, виписки із банківських рахунків та дорожні чеки. Ограни влади Швеції визначили, що Вам необхідно мати 450 шведських крон (53 Євро) на добу під час перебування у Швеції.), додатково як доказ наявності фінансових засобів, необхідно подавати гарантійний лист від спонсора, родича або нотаріально засвідчений гарантійний лист іншої особи, що бере на себе витрати, пов’язані із перебуванням заявника за кордоном.
+ копії усіх заповнених сторонок національного паспорту спонсора.
- Довідки не повинні бути старшими за 1 місяць на момент подачі пакету документів до Консулької установи.

Зверніть увагу:
- Керівник, установи не має права підписувати довідку самому собі. В даному випадку це може зробити його заступник. Також необхідний підпис бухгалтера .
- Доказ професійної діяльності для приватних підприємців: свідоцтво про реєстрацію компанії в Україні, податкові декларації, виписки з банківських рахунків.
- За бажанням заявник може надати документи, які підтверджують його додаткові фінансові гарантії та повернення в Україну - право власності на нерухомість (це може бути документи права власності на автомобіль, земельну ділянку, дім, квартиру и т.п.)
- Як доказ наявності засобів пересування окрім авіа квитків може виступати автомобіль, в даному випадку заявнику необхідно надати наступні документи:
- Якщо керувати буде безпосередньо заявник, який подає документи на отримання візи: Копію грін-карти, права, технічний паспорт .
- Якщо керувати буде інша людина: Копію грін-карти, права, технічний паспорт + копію 1-ої сторінки та сторінки з візою того, хто буде за кермом.
- Якщо автомобіль належить сторонній людині: Копію грін-карти, права, технічний паспорт + копію 1-ої сторінки та сторінки з візою того, хто буде за кермом + нотаріально засвідчений дозвіл на керування транспортним засобом.
- Для заявників віком до 18 років: копія нотаріально завіреного дозволу від батьків/легальних опікунів на здійснення поїздки, свідоцтво про народження та інші документи, що підтверджують родинний зв’язок. Оригінали вищезгаданих документів необхідно пред’явити під час подачі документів. Якщо заявник подорожує самостійно, необхідно надати письмовий нотаріально завірений дозвіл на здійснення поїздки від обох батьків/легальних опікунів. Якщо заявник подорожує у супроводі одного із батьків, необхідно надавати письмовий нотаріально завірений дозвіл на здійснення поїздки від другого з батьків/легальних опікунів. Також необхідно надавати копії національних або закордонних паспортів батьків.

УВАГА! В дозволі має бути зазначено про подорож *До країн Шенгенської Угоди! А також потрібно додавати + 15 днів до дати запланованого повернення на Україну, як і в страховому полісі.

- Довідка з місця навчання (в якій повинно бути зазначено адресу та телефон закладу).
- Як доказ наявності фінансових засобів, необхідно подавати гарантійний лист від спонсора, родича або нотаріально засвідчений гарантійний лист іншої особи, що бере на себе витрати, пов’язані із перебуванням заявника за кордоном.
- Анкета туриста.



Яндекс.Метрика